XAVI MUT PALONÉS

En l'última legislatura ha sigut el regidor de Juventut i, junt amb Juan Naranjo, regidor d´Esports.

Veí de La Xara, jove i decidit. Xavi és una persona que està sempre dispost a ajudar, pendent de si algú el necessita.

Està molt compromés amb el futur de la població en general; li encanta socialitzar i l´àmbit de l ´ensenyament, repercutint sobre tot en els més menuts, ja que són el nostre futur. Així doncs, professionalment Xavi és Tècnic en Educació infantil.

Té molta vocació per allò que li agrada, i que no només té a veure amb la formació dels més menuts, sinó també amb el món de l´esport. És per això que sempre ha sigut jugador de l´equip representant de La Xara, i no es conforma amb això, sinó que també és entrenador dels equips més benjamins de futbol sala, de manera que el seu objectiu va entorn de generar i fomentar la pràctica de les activitats físiques i esportives, incidint en la qualitat de vida i en la millora dels aspectes relacionats amb l´esport.

En qüestions de cultura i saber, Xavi és dels que aposta per mantindre les nostres, sent així, des de fa anys, dolçainer de la “Colla La Xareta”. Sempre dispost a asegurar els bons constums i a incidir en la millora dels no tan bons. És una persona que manté l´impuls treballant contínuament pels seus propòsits sense deixar de fer poble.