Dénia

EL MEJOR EQUIPO PARA HACER LA MILLOR DÉNIA

Ací teniu a les 21 persones que, encapçalades per Vicent Grimalt, faran una Dénia encara millor.  

 

 

Vicent Grimalt

Vicent és el número 1. És el cap visible d'aquest projecte tan bonic que és “La Millor Dénia”. És l'alcalde que ha fet possible la major transformació de la ciutat en els últims temps. És un alcalde accessible, pròxim i obert sempre al diàleg. Dénia ha canviat, però ell no: continua sent el mateix, per a molts encara és “Vicent el de la farmàcia”, continua eixint a passejar amb Lales sempre que pot i continua gaudint de la música (ara ja com a espectador), de la lectura i de la ciutat que tant estima.

 

 

 Cristina Morera

Amb Cris dona gust compartir projectes. S'ha passat els últims 4 anys treballant molt molt dur en Benestar i Joventut, i gràcies a ella i al seu equip, ha sigut la legislatura en la qual més famílies desfavorides han pogut accedir a tota mena d'ajudes. I amb els joves ho ha donat tot. Seua va ser la idea del reeixit Túnel de Halloween, Urbajove, la Nit Zombi o la nova sala d'exposicions per a joves. Si li preguntem pel seu millor moment d'aquests 4 anys el té clar: el dia que vam inaugurar la biblioteca del carrer Sant Josep i els exitosos esdeveniments d'oci alternatiu per a joves.

 

 

 Òscar Mengual

Regidor de Festes, d'Habitatge, de Participació Ciutadana i del Barri de la Faroleta-Diana, a més de secretari comarcal del PSOE. El més difícil de treballar amb Óscar és seguir-li el ritme. És incansable i intel·ligent a parts iguals, encara que quan llija que els companys li diem això s'enrogirà una mica. Aquest advocat de 42 anys s'ha guanyat a pols durant aquests últims 4 anys cada paraula d'elogi que li han dirigit fins i tot des de l'oposició (no es prodiguen molt, les coses com siguen). I és un orgull per a nosaltres tindre'l tan a prop i tan motivat per a fer la Millor Dénia.

 

 

 María Josep Ripoll

El treball de Maria Josep en aquests 4 anys salta a la vista. El carrer de la Mar, Colón, Sandunga, Fontanella, les rotondes de Joan Fuster, l'estació provisional d'autobusos o la renovada plaça de l’Arxiduc Carles que tant necessitava aquesta ciutat. Amb tranquil·litat i amb fermesa, Maria Josep ha portat ordre i transparència a l'urbanisme denier, sempre treballant per un Pla general que protegisca els interessos de la ciutadania. 

Ha fet moltíssim, però ella continua pensant que queda molt per fer. I que els pròxims 4 anys seran decisius per a una Dénia que no pot tornar a adormir-se.

 

 

 Paco Roselló

Quan fa 4 anys déiem que anàvem a donar-li la volta als comptes municipals, els que havien portat a la ruïna a Dénia reien de nosaltres. Hui tenen un riure fluix i nerviós en veure que, de la mà de Paco i la seua política econòmica, hem reduït en 4 milions d'euros el deute amb els proveïdors, estalviem centenars de milers d'euros a l'any en despeses i l'economia de l'Ajuntament s'ha sanejat fins al punt de poder tornar a demanar crèdits amb els quals emprendre nous projectes per a Dénia.

 

 

 Maite Pérez

Maite és un remolí. Ho sabíem nosaltres des de fa molt i ara ho saben a la perfecció a la Xara, on és l'actual alcaldessa. Allí ha revolucionat el poble, triplicant les subvencions que ha rebut el poble i complint tots i cadascun els punts del seu projecte, des del tan necessitat col·legi fins al Pinaret, passant per la recuperació de la plaça del Cinema com a espai cultural per a tots. I clar, volent tant a Maite i a la Xara, ella havia de tindre un lloc destacat en la nostra llista per la Millor Dénia.

 

 

 Javier Scotto

Javier contagia el seu entusiasme, el seu compromís i les seues ganes de treballar als pocs segons de parlar amb ell. És l'alcalde que ha transformat Jesús Pobre (aquesta legislatura ha superat el milió i mig d'euros en inversió i ha aconseguit que l’Escaldà siga reconeguda com BIC), a més del nostre regidor de Seguretat Ciutadana i Mobilitat, així com del renovat Mercat municipal. Amb ell Dénia ha guanyat en mobilitat funcional, autonomia infantil, prevenció en col·legis i en la lluita contra la violència de gènere. Així que Javier, continuem treballant que estem en el bon camí.

 

 

 Elisabet Cardona

En temps en els quals la igualtat està tan amenaçada per les negres forces de la ultradreta, tindre a una persona com Elisabet al capdavant d'Igualtat és una necessitat. Gràcies al seu treball s'ha reactivat la col·laboració amb el grup ARTEMIS per a protegir a les dones víctimes de la violència de gènere i amb el centre dona 24 hores. S'ha potenciat l'assessorament i atenció a les dones, especialment a les víctimes de violència i en exclusió social, i s'ha reactivat i ampliat el Consell de la dona.

També és la responsable de millorar el benestar i l'atenció de la gent gran, tant els residents en el centre de majors de Santa Llúcia com els que viuen en els seus domicilis, augmentant els tallers i les activitats culturals i d'oci, i potenciant el concepte de “majors actius”.

 

 

 Raúl García de la Reina

Si t'agrada el cinema segur que coneixes a Raúl o te l'has creuat pel Cinema Club Pessic. O per la Flexió Verbal o potser pels quatre cantons, on treballa de cambrer. Diplomat en Educació Social per la Universitat de València, és un dels responsables de les propostes de política cultural més oberta, més accessible i més diversa que proposarem per a tindre, el 2023, la Millor Dénia. Si tens alguna proposta, segur que està encantat d'escoltar-la.

 

 

 Sandra Gertrúdix

Sandra es mereix un 10 pel seu impressionant treball en les Joventuts Socialistes en els últims anys. Aquesta graduada en ADE i postgraduada en Tributació Empresarial compagina el seu treball com a gestora administrativa amb el seu compromís polític i també amb el social, centrat en la protecció dels animals.

 

 

 Pep Doménech

Pep és una de les nostres novetats en la llista. I una de les sorpreses més agradables amb les quals ens hem trobat els que hem compartit temps plantejant el projecte amb ell. Treballador infatigable, és literalment un corredor de fons. Sap moltíssim sobre Dénia, la qual cosa li ha obligat a eixir a defensar públicament a la seua ciutat en xarxes davant les mentides interessades dels de sempre. Pep és una d’eixes persones que tots voldrien tindre en el seu equip. Però el tenim nosaltres ; )

 

 

 Melani Ivars

Us sona, veritat? Segur que sí, perquè Melani va ser la Fallera Major de Dénia el 2018. És a dir, que sap el que és estar al peu del canó i gaudir treballant per Dénia. Ací va ser quan la vam conéixer i ací va ser quan ens vam adonar que té un potencial impressionant per a la ciutat. Aquesta tècnica en Educació Infantil ens va demostrar que té idees, que sap escoltar, que treballa com la que més i que és una d'eixes persones joves que cal tindre a prop sí o sí. Li vam proposar unir-se, li va agradar el projecte i ací la tenim. Senyor pirotècnic, pot començar la millor Dénia.

 

 

 Juan Sapena

Juan és una d’eixes persones que tenen un sí sempre a punt quan li demanes ajuda. Ha format part de la Comissió de Festes en els últims anys i és un dels fundadors de la filà mora Abencerrajes i vicepresident de la FEMMICC.

A més, està molt involucrat amb l’esport, amb una especial dedicació al món runner.  S’ha incorporat a l’equip perquè diu que vol el millor per a Dénia. I que després de comprovar in situ com viuen la ciutat gent com Óscar o Vicent, sap que el millor per a Dénia és la Millor Dénia.

 

 

 Ana Ceballo

Amb Ana dona gust debatre sobre com fer una Dénia molt millor. Llicenciada en Ciències Econòmiques, especialitzada en Economia Regional i Urbana, ha dedicat quasi tota la seua vida professional al foment i la promoció dels principis i valors cooperatius de l'economia social. Activista a favor del canvi a un nou model energètic basat en energies netes i sobretot, en mans dels ciutadans com a consumidors i productors, la qual cosa significa un revolucionari canvi de paradigma en les relacions econòmiques i mediambientals.

A que teniu ganes de conéixer-la? A més és molt agradable i està sempre disposada a escoltar idees per a millorar la ciutat.

 

 

 Mike Kosok 

Mike és alemany encara que porta ja tant de temps vivint ací que entén perfectament el valencià. És un militant convençut i amb moltes ganes de treballar per la gent de la seua ciutat.

Té formació superior en Aviació Militar encara que ara es dedica al sector del turisme, és l'encarregat d'un conegut restaurant a la Platja de les Marines.

A més de l'alemany i el castellà parla perfectament anglés i ja està a mig camí amb el francés i l'holandés. Mike ens ha ajudat molt a l'hora d'establir consensos i mesures per a la població estrangera amb la qual convivim, que són una part molt important d'aquesta Dénia que volem que siga encara millor.       

 

 

 Pepa Martí

Pepa és una persona en constant millora.

És auxiliar administrativa i està cursant Geografia i Història. La seua inquietud li ha    portat a formar-se en els camps de la Gestió Financera, en Tècniques d'Administració i en la Qualitat i Atenció al client.

Ara mateix treballa en un estudi d'arquitectura de Dénia, ciutat en la qual va nàixer el 1961 i que lluita per millorar cada dia des del convenciment que les ciutats, com les persones, sempre poden ser una miqueta millors.

I a nosaltres, la veritat, ens encanta aquesta manera de pensar. I d'actuar.

 

 

 Paco Tur

Si coneixes a Paco, el vols. És una persona amable, sensible, tranquil·la, conciliadora i que sempre està disposat a treballar pels seus companys i pel bé de la ciutat. És un convençut que Dénia necessita gent que prioritze el benestar de la ciutat per damunt de tot, i per això està amb nosaltres des de fa temps. A més de la ciutat, la seua altra passió és la música, ja que és membre de l'Agrupació Artística Musical de Dénia i del Grup Instrumental de Jesús Pobre. 

 

 

 Vicenta Bixquert

Si volíem la millor llista, Vicenta havia d'estar en ella. Diplomada en Infermeria, ha treballat en la Fe i des de 1990 està a la Pedrera. Va ser regidora en la legislatura 2003-2008, treballant dur amb Paqui Viciano. És una de les voluntàries activa en associoacions locals, sòcia d'ACNUR i una d'eixes persones que tot equip necessita en les seues files. Estem encantats que ens haja dit que sí perquè sabem quant val la nostra Vicenta.

 

 

 Joanmi Rafet

Joanmi és Llicenciat en Ciència Política i Sociologia i una de les persones més preparades per a transformar la ciutat. Per això la seua labor ha sigut tan important en aquests 4 anys de canvi positiu que hem viscut a Dénia. Des del Gabinet d'Alcaldia ha coordinat les diferents accions i polítiques públiques locals que hem dut a terme, convertint-se en una peça fonamental d'un equip que està obstinat a fer la Millor Dénia. I els que coneixem a Joanmi sabem que quan ell s'obstina en alguna cosa, no para fins a aconseguir-la.

 

 

 Elsa París

A aquesta Llicenciada en Dret i en ADE de 36 anys la pots trobar fent esport, pujant muntanyes o recorrent la comarca, perquè és una enamorada de l'aire lliure. Dona gust parlar amb ella (en castellà, anglés, francés, alemany o valencià), és militant socialista i una convençuda que Dénia necessitava el canvi, i que no podem permetre'ns el luxe de tornar a l'època de la letargia i el balafiament. Per això quan li vam preguntar si s'apuntava, ens va dir que faltaria més, que per Dénia, el que faça falta.

 

 

 Juan Pablo Uribe

Sempre hem dit que el nostre número 21 ha de ser millor que l'1 de qualsevol altre partit. I amb Juan Pablo ho hem tornat a aconseguir. Malgrat la seua joventut (va nàixer el 1993) sap molt de comptabilitat, tributació i direcció d'empreses. Membre de les nostres Joventuts Socialistes, es va unir al projecte la Millor Dénia perquè està convençut d'estar en el millor partit per a aconseguir-la. I en el millor equip.

Apassionat del futbol, el rugbi i de fotografiar Dénia, Juan Pablo és el millor fermall a la nostra llista que podíem tindre.

Uso de cookies de socialistesdenia.com

Utilizamos cookies propias y de terceros para mejorar nuestros servicios y la experiencia de uso de este sitio web. Al continuar con la navegación entendemos que se acepta nuestra política de cookies.

ACEPTAR