Dénia

UN EQUIP PER A TREBALLAR SENSE PARAR PER UNA DÉNIA IMPARABLE


Ací teniu a les 21 persones que, encapçalades per Vicent Grimalt, faran una Dénia encara millor.

Vicent Grimalt Boronat

Vicent és el número 1. Però no només nostre, sinó el de Dénia. És l’alcalde més votat de l’història i el que ha encapçalat les legislatures més brillants de la democràcia. Amb ell hem posat Dénia al lloc que li corresponia després d’uns anys de paràlisi i mala gestió.

És l’alcalde del poble, de la gent, de la millor Dénia. Ha estat donant la cara durant la pandèmia, accessible sempre i al costat de la gent. Al carrer, al despatx i on faça falta.

Vicent “el de la farmàcia” es continua emocionant amb la música de la seua banda i continua llevant-li temps a Lales, Lluis i Aina per dedicar-li-ho a la seua passió: Dénia.

María Josep Ripoll Berenguer

Maria Josep és incansable. I és la persona que està fent una nova Dénia, sense parar. Amb ella encapçalant el departament de Territori hem aconseguit crear una Dénia més viva, més humana, més accessible, més de la gent. La Glorieta, el carrer La Mar, Colon, l’avinguda Arxiduc Carles, el carrer Major o el Carrer Campos són algunes de les proves del que és capaç de fer Maria Josep i el seu equip.

Té un gran projecte per a 2023: la Dénia Universitària que serà una realitat a la propera legislatura. Un somni que complirem

El seu ritme infatigable a la feina el conjuga molt bé amb el seu hobbie, el running. És a dir, que porta el “sense parar” fins a les últimes conseqüències.

Paco Roselló Sirerol

Recordeu eixos temps en els que l’Ajuntament de Dénia col·leccionava sentències en contra i deutes? Temps on els proveïdors tardaven mesos i mesos en cobrar? Eixos temps al que alguns ens volen tornar a portar, per sort son passat. I ho són, en gran part, gràcies a Paco Roselló. Ell ha reduït el deute de Dénia en més de 22 milions d’euros, ha sanejat els comptes, revisat els contractes per a afavorir sempre a Dénia i fa que estem al dia amb els proveïdors. Economista i assessor, és a més un gran aficionat al trinquet.

Sandra Gertrúdix Sánchez

A Sandra la podeu veure de tendes. Però de comerç local, sempre. Ella ha estat la regidora que més ha recolzat el nostre comerç, que l’ha ajudat en aquests temps tan complicats de la pandèmia i que ha fet que Dénia siga reconeguda i premiada per la seua tasca al costat dels nostres comerciants.

Amb ella hem aconseguit els fons Next Generation i s’ha treballat el Pla Estratègic de Comerç, dos projectes amb els que es modernitzarà el comerç local i el Mercat de Dénia.

Aquesta graduada en ADE i postgraduada en Tributació Empresarial compagina el seu treball com a gestora administrativa amb el seu compromís polític i també amb el social, centrat en la protecció dels animals.

Javier G. Scotto Di Tella Manresa

Javier no para. I a Javier no hi ha qui el pare.

No només ha estat el millor alcalde de la història de Jesús Pobre, sinó que també ha estat el regidor que més ha fet per la igualtat i contra la violència masclista a Dénia. De fet, s’ha reconegut la seua feina amb premis que destaquen la implicació de Dénia en la defensa pels drets de totes i tots.

També és el responsable de la Seguretat Ciutadana i Mobilitat en uns anys on s’ha hagut de fer un esforç increïble perquè totes i tots poguérem viure i conviure d’una forma més sana i cívica a Dénia.

Javier sempre té una resposta per a tots els problemes i un somriure que ens ompli d’energia per a continuar fent una Dénia imparable.

Melani Ivars

Melani és la primera de la classe. Esta tècnica en educació infantil ha estat la regidora d’Educació i Serveis Socials que durant estos últims 4 anys ha aconseguit millorar i molt, la qualitat educativa del municipi.  S’han reformat coles, s’ha participat intensament amb ells, s’han aconseguit subvencions, s’han dut a terme polítiques d’infància i adolescència i s’han multiplicat les ajudes en Serveis Socials per a que ningú es quedarà enrere… i tot, en el marc d’una situació pandèmica que va dificultar molt el camí.

Però a Melani li fa falta algo més que una pandèmia mundial per a parar-la. Una treballadora incansable que encara té molts sobre salients que donar-li a Dénia.

Raúl García de la Reina Martínez

Raúl és el regidor de Cultura i Esports que ha dut a terme la remodelació de la pista d’atletisme (quina falta feia), la renovació del pavelló Joan Fuster, el canvi de gespa del Diego Mena i les múltiples intervencions que han millorat la pràctica de l’esport a tota la ciutat.

Ha recuperat les biblioteques de la casa de la cultura i ha treballat de valent per a que la ciutat tinguera esdeveniments culturals durant tot l’any, com la Música al Castell, el festival de Jazz, Dansant la Marina, el Sonafilm o el Festival de les Humanitats que va convertir Dénia en l’epicentre de la cultura nacional durant la seua celebració.

Per a aconseguir-ho, ha hagut de treballar sense parar, reunir-se, parlar, escoltar i fer, fer i seguir fent. No hi ha més secret. Menys dir i més fer.

Marta Gascó

Quan conegueu a Marta entendreu per què estem tan contents de tindre-la a l’equip. Marta és Enginyera Informàtica per l'UPV. En 1999 es trasllada a viure a Dénia i s'involucra totalment en la vida de la ciutat. Ha format part del club de voleibol, ha sigut entrenadora, ha practicat al club de rem de Dénia, pertany a la filà Almogàvers, ha estat tresorera de la FEMMICC i ha col.laborat amb Caritas. És una persona molt solidària que sempre vol ajudar a tot el món, formant inclús el seu propi projecte humanitari per fomentar l'educació a xiquets i xiquetes de zones rurals a Nicaragua.

S'incorpora a l'equip perquè no sap dir no a qualsevol repte que implique ajudar, en aquest cas, a la seua ciutat i als seus conciutadans. I està disposada a donar-ho tot per a seguir fent una Dénia imparable.

Jose Doménech Mahiques

Quin gust tindre a Pep a la llista. I com els agradaria als altres tindre algú com ell a les seues. Pep treballa, treballa i treballa. I això es nota als carrers, però també a les platges. Gràcies a ell i a la seua faena s’ha oblidat aquell debat de cada estiu on es parlava de si estaven netes o no. També als camins i a les zones verdes i inclús al cementiri es veu que hi ha una persona dedicada a la millora constant, non stop, de Dénia.

A més, és accessible i sempre té una resposta per a qualsevol ciutadà o ciutadana que necessite parlar amb ell.

No és estrany vore’l corrent pel terme, de forma que uneix les seues dos passions: l’esport i controlar que tot estiga perfecte per als seus veïns i veïnes.

Raquel Martín Perez

Si vos contem  tot el currículum de Raquel necessitem tres dies per a acabar-ho. Però vos fem un resum dient que és Educadora Social, Tècnica de Cooperació Internacional, Tècnica en atenció a persones amb dependència, té formació en atenció a víctimes de violència de gènere, en migració, en detecció d’abús sexual i infantil i ha estat directora de la Creu Roja Joventut de 2008 a 2017.

A més, ha estat vicepresidenta de Junta Local Fallera (coordinació d’agenda de les FFMM de Dénia, les seues corts d’honor i Junta Local Fallera i coordinació d’actes oficials) i va formar part de la taula de seguiment de les falles durant la pandèmia.

Ens va ajudar molt a l’hora de preparar el nou programa del projecte i li va agradar tant que ens va donar l’alegria de l’any quan va dir que sí al projecte de Vicent Grimalt.

Juan Sapena Linares

Imagina ser el regidor de joventut, que vinga una pandèmia mundial que deixe sense festes a tota la ciutat. I haver de rependre-les amb tres quintades i amb una ciutat que es mereixia tota la festa del món. Juan i el seu equip van aconseguir que les festes de 2022 foren històriques, que tots els quintos i quintes les pugueren celebrar i que Dénia poguera gaudir com es mereixia.

És també el responsable d’èxits com Halloween i el túnel del terror i dels coles oberts els caps de setmana per a que els xiquets i xiquetes puguen jugar.

Juan és una d’eixes persones que tenen un sí sempre a punt quan li demanes ajuda. Ha format part de la Comissió de Festes, és un dels fundadors de la filà mora Abencerrajes i va ser vicepresident de la FEMMICC.

A més, està molt involucrat en l’esport, amb una especial dedicació al món runner i al ciclisme. I és molt bona gent!

Amanda Navarro Marin

Amanda és una enamorada de Dénia des que va arribar fa 20 anys gràcies a la música. Va vindre a tocar un dia de Moros i Cristians i ací es va quedar.

És Tècnica Superior en Desenvolupament  i Aplicació de Projectes de Construcció i titulada en Enginyeria Tècnica en Topografia. A banda, ha compaginat el seu treball amb una part més humanista, fent voluntariat en instituts i rutes científiques per a adolescents. Després d’alguns anys va cursar el Màster de Formació del Professorat i li va agradar molt perquè es tractava de treballar amb persones, i des d’aleshores és professora de Secundària.

Li encanta l’esport i es sent afortunada de poder eixir a córrer per les Rotes o pujar a saludar al Vell Montgó.

Però en realitat els afortunats som nosaltres, que tenim a l’equip a una persona com Amanda treballant i aportant sense parar.

Miguel A. Martínez Messabi

Miguel Ángel és llicenciat en Història i diu una persona amb sort.  Sort perquè fa el que li agrada. Estima la història i ha pogut treballar d'arqueòleg a moltes ciutats inclosa Dénia. Gaudeix ensenyant i és mestre d'història.

Li encanta l'esport i fa més de deu anys superant-se a la marató i les curses de la Marina Alta. Apassionat de la festa i la cultura, les gaudeix a la seua falla i a la seua filà.

Però per damunt de tot estima Dénia, als seus habitants i les persones que ens visiten i per això està a la llista del PSOE, des d’on vol compartir tot això i treballar per millorar Dénia.

Treballar sense parar per a fer història. 

Ana Isabel Ceballo Sierra

Amb Ana dona gust debatre sobre com fer una Dénia molt millor. Llicenciada en Ciències Econòmiques, especialitzada en Economia Regional i Urbana, ha dedicat quasi tota la seua vida professional al foment i la promoció dels principis i valors cooperatius de l'economia social.

Activista a favor del canvi a un nou model energètic basat en energies netes i sobretot, en mans dels ciutadans com a consumidors i productors, la qual cosa significa un revolucionari canvi de paradigma en les relacions econòmiques i mediambientals.

Ana és una d’eixes persones que han d’estar, sí o sí, al nostre equip. Portem uns quants anys gaudint de tot el que sap i estem segurs de què el millor encara està per vindre.

Juan Pablo Uribe Carmona

Juan Pablo és jove, però molt i molt ben preparat. Una d’eixes persones que fan equip, que arrimen el muscle i que ens ha ajudat, i molt, durant estos 4 anys treballant i fent créixer el projecte. És assessor d’empreses i així com ells li pregunten què fer per a millorar, nosaltres també ho hem fet i ens hem trobat, sempre, amb molt bones idees.

Li encanta el futbol (és del València, li toca patir una miqueta), el rubgi i la fotografia. Amb ell i gent com ell, el futur del projecte i de Dénia està més que assegurat.

Pepa Reyes

Pepa diu que ha naixcut dues vegades. La primera, al 1958 a Canena (Jaén) i la segona, al 1978,  a Dénia, quan va vindre a viure. També diu que la seua presentació no vol que siga una retafila dels llocs on ha treballat, sino de les coses que és.

I ahí podem dir nosatres que Pepa és i será una persona fonamental en la família socialista (ella i la seua família, a la que mai oblidarem), que és i será una persona volcada en treballar per una Dénia més igualitària i més participativa, que és i será una persona que estima al seu poble i a la seua gent per damunt de tot, que és i será una persona cuidadora, dels seus i dels demés, grans i menuts, perquè Pepa ho mola tot.

I que és i será una dona molt valenta i lluitadora, una dona que ens ompli d’orgull tindre-la a l’equip.

Gràcies per ser com eres, Pepa!

Salva Bertomeu

Abans de llegir la descripció de Salva, feu-se un cafè que teniu per a rato: Tècnic auxiliar de clínica, tècnic de farmàcia, monitor d’activitats de temps lliure educatiu infantil i juvenil, Mestre d’Infantil, de Primària i d’Educació especial, Diplomat universitari en Atenció Primerenca i interacció familiar, Màster universitari en Innovació i lideratge educatiu.

És ponent i formador del Cefire, especialitzat en rèdios i pòdcasts educatius. Funcionari de carrera amb 14 anys d’antigüetat a la plaça de Pedagogia Terapèutica, realitzant la seua tasca a instituts de la Marina com Pedregue, Ondara, Dénia o Calp, on va ser vicedirector.

I ara té plaça definitiva al IES Matemàtic Vicent Caselles Costa de Gata de Gorgos.

I encara té temps de ser practica esports, d’una peça fonamental del partit, de col·laborar cada vegada que se’l necessita i d’aportar idees per a fer, sense parar, la millor Dénia possible.

Veus com et faria falta un cafenet?

Chantal Giner Casado

Quina sort tindre a Chantal amb nosaltres! És Llicenciada en Ciències Polítiques i especialista en participació ciutadana. La seua experiència ja ens ha servit estos anys per a ser un dels ajuntaments més reconeguts per la transparència i la participació.

Ha estat observadora internacional en paissos com Bolivia, Ucrania i Túnez, vetllant per a que es respecte la legalitat.

I a més, té un passat que no amaga (i no serem nosaltres qui ho fem) com a cantant de grups de música punk i garatge.

Si ja ens agradava sentir-la parlar, també ho farem sentint-la cantar ; )

Joan Ribes

Joan és d’eixes persones que no para. I clar, això ens encanta.

Mira: amb només 30 anys és Tècnic Superior en Gestió Administrativa i està estudiant Marketing i Investigació de Mercats.

Ho fa mentre treballa al Departament de Comunicació de la Delegació de Govern a la Comunitat Valenciana.

I sense parar, troba temps per a la música, el senderisme i l’esport, tres de les seues passions. I per a la seua Falla Centro, clar.

Entens ara per què ens agrada tant tindre a Joan a l’equip? Amb ell, fer una Dénia imparable és molt més senzill.

Pepa Martín Balaguer

Pepa és una persona en constant millora.

És auxiliar administrativa i està cursant Geografia i Història. La seua inquietud li ha portat a formar-se en els camps de la Gestió Financera, en Tècniques d'Administració i en la Qualitat i Atenció al client.

Ara mateix treballa en un estudi d'arquitectura de Dénia, ciutat en la qual va nàixer el 1961 i que lluita per millorar cada dia des del convenciment que les ciutats, com les persones, sempre poden ser una miqueta millors.

I a nosaltres, la veritat, ens encanta aquesta manera de pensar. I d'actuar.

René Miralles Català

Ens agrada, i molt, tindre a una persona com René posant el fermall a la nostra llista. René Miralles té 50 anys i des de menut forma part de la Falla de Les Roques en la que ha estat president dues vegades.

És una persona implicada, treballadora i activa que no para, sempre des de la discreció. A més, forma part del grup Dianium Dansa i el grup de Teatre el Desficaci.

René no té mai un no per a ajudar i ara es suma al projecte de Vicent Grimalt per a ajudar a la Dénia sense parar.