Jesús Pobre

Joan és un gran gestor públic i privat, de ben segur perquè sempre s'ha guanyat la vida com a autònom, i la seua vocació de servei publique primer la va desenvolupar en les associacions del poble, i des del 2015, dues legislatures com a vocal d'obres i serveis en la Eatim de Jesús Pobre, gestionant totes les obres que s'han executat, infraestructures, inversions, il·luminació, manteniment i reparació d'espais públics, subministrament de materials, direcció de brigada de manteniment. Ha arribat del moment de fer el salt al número 1, perquè el projecte del PSPV continue. Joan és la garantia de continuar amb un Jesús Pobre sense parar.

Veïna de Jesús Pobre, ha regentat una de les botigues del poble al carrer major, i a més, sempre ha estat disposada a treballar en totes les associacions de Jesús Pobre: l'associació de veïns i veïnes, la comissió de la dona, associació grup instrumental, grup de danses de Jesús Pobre, i associació de festers i festeres. Rosi sempre ha participat en tot el teixit associatiu del poble, disposada a arromangar-se perquè tot isca bé. Ja hora ho farà en la Eatim de Jesús Pobre, perquè Rosi sense saber-ho, en veritat és una gestora del servei públic.

Javier ja és més que conegut, perquè ha sigut l'alcalde de Jesús Pobre durant 12 anys, i ha rebut el suport del seu poble perquè sempre ha volgut ajudar a tothom, per estima, i perquè no li val un no per resposta. Tot li sembla poc, i baralla qualsevol inversió, programa i activitat per a Jesús Pobre. Per això ara forma part de la llista de Joan perquè el projecte continue, per a continuar realitzant la gestió administrativa que la Eatim i Jesús Pobre necessita: tramitació administrativa, pressupostos, subvencions, i el que faça falta.

Està diplomada en restauració de pintura, és pedreguera de naixement, però lligada a Jesús Pobre pels seus arrels familiars, instal·lant-se en bisserots des de l'any 2009. Compromesa amb la sostenibilitat i el món agrícola, contínua formant-se en aquesta àrea. Formar part de l'associació sociocultural del mercat del riurau, i ha gestionat les activitats de l'associació des del seu naixement en 2013, i a més treballa en diferents sectors sense deixar mai de costat el teatre, ja siga en formació, creació o interpretació. Cultura, medi ambient, sostenibilitat, sector agrícola, són els reptes per a la seua gran faena des de la Eatim de Jesús Pobre.

Tot un empresari que va nàixer de la formació professional. Les seues responsabilitats al capdavant de l'empresa no li ha impedit continuar treballant en el teixit associatiu del poble de Jesús Pobre, en l'associació de veïns i veïnes, i en la comissió del vi. És una persona compromesa amb la terra, la recuperació del territori, el desenvolupament econòmic, i l'emprenedoria.