MAITE PÉREZ CONEJERO

Va arribar a la La Xara fa huit anys enamorada del poble i la seua gent, amb un projecte i molta il·lusió, i després de tot este temps les ganes i il·lusions són les mateixes; ara, el projecte l'ha anat engrandint a mesura que passa el temps.

Reconeix que li encanta eixir al carrer i parlar amb els seus veïns i veïnes dels quals aprecia l'afecte i el respecte que li tenen. Gaudeix calfant-se el cap pensant en nous reptes per posar en marxa i creu que ha de continuar en La Xara ja que encara té molt que aportar.

Ella és Tècnica Superior d'Administració i Finances i treballa com a funcionària de Turisme a Dénia.

Li encanta el que fa i ho demostra cada dia, diu sentir-se orgullosa de les seues dos filles de les quals aprén cada dia i li fan viure dia a dia la realitat, les quals junt la seua parella són el seu major suport. Li agrada envoltar-se de persones positives i reconeix que ha tingut molta sort en estos huit anys amb els companys de corporació que ha tingut, que junts han format un gran equip i són grans amics. En definitiva, ha aconseguit la millor fórmula de treballar gaudint junts fent poble.